wie zijn we?

wie zijn we

 

SISAPRESTO is een netwerk van onafhankelijke zelfstandigen die zich onderscheiden door hun jarenlange ervaring in de hydraulica.

SISAPRESTO wordt logistiek ondersteund door Sisa NV.

SISAPRESTO werd opgericht in 2005 en is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardige partner om uw hydraulische problemen op een korte en efficiënte manier op te lossen. Onze aangesloten depanneurs zijn optimaal uitgerust en door hun onderlinge spreiding kan SISAPRESTO u een nationale dekking aanbieden voor de interventies.

SISAPRESTO heeft van bij het begin bewust gekozen om een eenvoudige kostenstructuur te volgen naar marketing en promotionele stunts maar daarentegen uitdrukkelijk te kaart te trekken van een goede uitrusting. Deze structuur laat dan ook toe om zeer competitief te zijn in onze interventies en onze klanten steeds de beste prijs/kwaliteits garantie te kunnen geven.

 

 

wie kan ik contacteren?

wie kan ik contacteren

Alle coordinaten vind je hier: contact

 

wordt mijn privacy beschermd?

privacy

SISAPRESTO schenkt aandacht aan jouw persoonlijke gegevens. Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we enkele gegevens van je nodig. Wanneer je ons contacteert via de website worden je naam, adres, e-mailadres en eventueel telefoonnummer opgeslagen. Die gegevens worden uitsluitend gebruikt voor onze eigen diensten en worden nooit verder verkocht aan derden voor commerciële doeleinden.

Op regelmatige tijdstippen sturen we je een e-mail om je op de hoogte te houden van onze acties. Wil je deze nieuwsbrief of andere e-mail van SISAPRESTO niet verder ontvangen, stuur ons gerust een e-mail met het verzoek je af te melden.

Tijdens het surfen worden enkele verkeersgegevens bijgehouden zodat we het verkeer van en naar de website kunnen opvolgen. Deze verkeersgegevens bevatten nooit persoonlijke informatie en dienen uitsluitend om de frequentie op te volgen van de bezoeken. 

Mocht je na het lezen van deze regels toch nog vragen hebben over de bescherming van je privacy tijdens je bezoeken op onze website, neem dan gerust contact met ons op.

Het SISAPRESTO Team