Installatie

Voor Android smartphones: open Google Play Store. Voor iOS smartphones: open App Store.  Zoek naar "SISA ASSISTANCE" en volg de gekende stappen om een app te installeren. We hebben enkel toestemming nodig om je huidige locatie te kennen en te bellen. Wil je foto's doorsturen dan hebben we uiteraard ook toegang nodig om je gedeelde opslag van je smartphone te lezen.

 

Zoek filiaalhouder

Start de app en je wordt verwelkomd in het startscherm. Ga verder en maak je keuze tussen het Sisa Presto of Sisa Service Center netwerk. Sisa Presto is een netwerk van mobiele filiaalhouders die je ter plaatse kan ondersteunen. Sisa Service Center is een netwerk van vaste filialen waar je wisselstukken kan afhalen of advies kan inwinnen.

[SCREENSHOT SP|SSC]

Een overzicht wordt getoond van alle filiaalhouders die behoren tot het gekozen netwerk, de dichtsbijzijnde bovenaan. Kies de gewenste filiaalhouder om hem te contacteren of assistentie aan te vragen.

[SCREENSHOT OVERVIEW]

Wil je de filiaalhouders zien van een ander netwerk, gebruik de schuifregelaars [Sisa Presto] of [Sisa Servicecenter] onderaan het overzicht. De volgorde van de filiaalhouders wordt bepaald door de afstand tussen de filiaalhouder en jouw locatie. Je kan de volgorde wijzigen van Afstand naar Alfabetisch d.m.v de schuifregelaar [Afstand|Alfabetisch]. Wil je de afstand gebruiken tussen de filiaalhouder en een vast adres in plaats van jouw locatie? Gebruik de schuifregelaar [Mijn locatie|adres] om je keuze te bepalen. 

 

Aanmelden

Indien je aangemeld bent kan je directe ondersteuning vragen aan de filiaalhouders zodat ze jou vlugger en beter kunnen helpen. Kies [Aanmelden] in het hoofmenu om je aan te melden. We hebben jouw e-mailadres en een sterk password nodig om je aan te melden. Heb je nog geen account? Registreer je eerst en bevestig de registratie in de e-mail die we jou opsturen tijdens het registratieproces.

[SCREENSHOT LOGIN]

Wil je geen gebruik maken van online assistentie? Geen probleem, gebruik de app gerust verder als gast, zonder je aan te melden.

 

Assistentie aanvragen

Kies [bijstand aanvragen] in het hoodmenu om online bijstand aan te vragen aan een filiaalhouder.

[SCREENSHOT ASSISTREQUEST]

Vul de locatiegegevens in waar de bijstand verleend moet worden en een korte omschrijving van het probleem. Dit helpt de filiaalhouder om een beeld te vormen en inschatting te maken van het probleem. Gebruik je camera om eventueel enkele foto's door te sturen.

Onderaan worden jouw standaard contactgegevens vermeld, wijzig deze indien nodig. 

Bevestig jouw aanvraag tenslotte met de knop [REGISTREER JOUW AANVRAAG].

 

Mijn Profiel

Kies [Mijn Profiel] in het hoofmenu om jouw gegevens aan te passen. We hebben deze gegevens nodig zodat de filiaalhouder je kan contacteren indien je online assistentie aanvraagt.

[SCREENSHOT PROFILE]

 

Contacteer Sisa Presto

Kies [Contacteer Sisa Presto] in het hoofdmenu om contact op te nemen met Sisa Presto. Bel het noodnummer of bezoek de website

[SCREENSHOT CONTACT SP]